Köpvillkor Carlsviks Kafferosteri

Dessa köpvillkor gäller för sig som konsument som handlar hos oss på carlsvikskafferosteri.se. Då du handlar via vår webshop och genomför en beställning innebär det att du godkänner våra köpevillkor och samtycker till att namn och personuppgifter / företagsuppgifter registreras i vårt kundregister. Vi reserverar oss för eventuella fel i artiklar, slutförsäljning och vi förbehåller oss rätten till att ändra priser utan föregående avisering.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive avgifter, moms, frakt och produktkostnad. Betalningar hanteras inom Sverige av Klarna (läs mer om deras köpvillkor här).

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi dig en bekräftelse per e-post med information om din order. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuell kontakt med oss.

Leveransmetod och fraktkostnad

Vår normala leveranstid brukar vara 1-5 dagar. Fraktkostnaden är 59:-, fri frakt när din beställning för produkter hamnar över 500:-. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. I samband med köp anges aktuell kostnad och villkor för respektive leveransmetod. Vi packar och skickar dina varor från vårt kafferosteri på Alnö, Sundsvall. Om du har frågor kring detta får du mer än gärna skicka ett mail till oss på info@carlsvikskafferosteri.se. så hjälper vi dig.

Har du valt upphämtning av dina varor ber vi dig kontakta oss via info@carlsvikskafferosteri.se, så vi tillsammans kan komma fram till en tid som passar.

Ej uthämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan, och du har rätt att ånga dig utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten är i oförändrat skick, dvs. oanvänd och ej förstörd eller skadad.

Om du ångrar ditt köp ber vi dig kontakta oss på info@carlsvikskafferosteri.se. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar ditt köp. Ångerfristen (din ångerrätt) börjar löpa dagen efter du tagit emot varan eller en väsentlig del av den. Om det gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel – börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information färdig produkt. Har du godkänt beställning av produkten och vi börjat tillverka den gäller inte ångerrätten.

Distans- och hemförsäljningslagen gäller dock inte för varor som snabbt kan försämras, så som till exempel livsmedel. Du har med andra ord inte ångerrätt om du har beställt kaffe och produkten redan är skickad från vårt rosteriet. Är du inte nöjd med din produkt, läs mer under reklamationer.

Returer & reklamation

Vill du returnera eller reklamera en vara? Kontakta oss så fort som möjligt på info@carlsvikskafferosteri.se så ska vi göra vårat bästa för att åtgärda detta. Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten står du som konsument för frakten, vid reklamation står vi för returfrakten. Kontakta alltid oss innan du returnerar din vara. Returer skickas till: Veronica Smedh, Raholmsvägen 110b, 865 92 Alnö.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

Personuppgifter

När du registrerat dig och beställt i vår webbshop har du godkänt att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Vi använder gängse säkerhetsrutiner för att tryggt förvara dina uppgifter. Du har enligt Allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Dessa uppgifter är: namn, adress, mobilnummer samt e-postadress.

Du kan när som helst begära att få ut uppgifter, eller be oss radera dina uppgifter, genom att kontakta oss. Kontakta oss i så fall via e-post på info@carlsvikskafferosteri.se

Bolagsinformation Carlsviks Kafferosteri

Veronica Smedh Skier AB, Raholmsvägen 110B 25, 865 31 Ankarsvik.
Organisationsnummer: 556825-4691